Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Början

Lundalivet Lund, studentlivet, uppladdning Permalink0
Jag har fått ett boende. Jag kan knappt tro att det är sant! Efter veckor på hemsidor som AFB, bopoolen, blocket, och efter oräkneliga nej på mail och telefon har jag äntligen hittat någonstans att bo!
 
Tog tåget till Lund för första gången imorse. Det var en folktom men fin liten mysig stad. Var på visning av lägenheten, men hade verkligen inga stora förhoppningar då de som bor där hade fullt med visningar både idag och imorgon. Men jag måste ha charmat in mig tillräckligt, för på tåget hem ringde de och sjöng "congratulations" i örat på mig haha.
Så otroligt skönt att ha det fixat!

Lägenheten ligger 100m från studentkomplexet Vildanden, (där jag desperat suttit och sökt svettiga korridorrum varje dag i typ en månad), och 4 minuter till Lunds central med buss. Det vill säga ca 10 minuter med cykel. Perfekt eftersom jag tänkte ta med mig min Cresent-hoj från 1939 när jag flyttar. Vadå hipster?

Så nu börjar det. Mitt nya liv. Hoppas ni vill följa med mig i mina äventyr!
 
Hej så länge! 
 
 
Elin ♥

Till top