Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Dan före dan före dopparedan

Göteborg, Lundalivet Permalink0
Har precis sagt hejdå till Johan och vi har hoppat på var sitt tåg åt motsatt håll. Nu är jag påväg hem till Göteborg för att fira jul med hela tjocka släkten! Ska bli skönt att komma hem lite, men vi gick i princip på jullov redan i torsdags då det inte blivit mycket plugg gjort alls sen dess. Har bara blivit massa julmys och caféhäng. 
Igår var våran lilla smyg-julafton, och jag blev väckt tidigt och överraskad med finfrukost på Grand hotel! Det fanns hur mycket god mat som helst och vi bara satt och åt och pratade i två timmar. Så mysigt! 
Senare hann vi också med att glasera pepparkakor, byta julklappar och dricka glögg. Såhär såg det ut:Just det ja, vi hade en helt galet bra kväll i torsdags! Var hemma hos julle först, fixade oss och fixade mojitos, sedan drog vi till Elin och förfestade lite mer. Sen drog vi till Lunds och dansade loss med de andra blivande faddrarna i grupp 1 och grupp 4. (Jag har blivit fadder nästa termin förresten!!! SÅ GLAD.) Ser fram emot faddertiden så sjukt mycket! Den 15e januari kommer de, våra nykläckta små novischer!

De kommer få några galna faddrar hehe.

Det finns så mycket att se fram emot nästa termin att jag kommer åka tillbaka till Lund med ett leende på läpparna.
GOD JUL! ❤

Elin ❤

I got good karma

Lundalivet, Studier, Termin 1 Permalink1
Hej hej små finisar! ♥
Idag är jag på mitt allra bästa humör! Vet inte riktigt vad jag gjort för bra saker, men just nu håvar jag bara in bra karma! Skönt att veta när allt känns jobbigt, att det alltid vänder till det bättre igen. Det är viktigt att komma ihåg!
 
Saker som gör att jag är på mitt allra bästa humör:
  • JAG KLARADE TENTAN I KONSTITUTIONELL RÄTT!!!!!
  • (Jag tror precis jag stavade det ordet rätt för första gången någonsin)
  • Idag skickade jag in min ansökan till att bli fadder för de nya novischerna!
  • Min uppsats är långt ifrån klar, men jag har kommit en bra bit på väg!
  • Alla julklappar är inköpta!
  • Mina snälla päron har gått med på att bidra till min nya välbehövda dator!
  • Det är bara 6 dagar kvar till julafton!
 
Ber om ursäkt för alla utropstecken, haha. Men som ni märker går allt rätt bra just nu, och på torsdag ska jag och brudarna ut en sista gång och röja innan alla åker hem för julen. Kommer bli riktigt nice det också.
 

Nu måste jag fortsätta på min uppsats, tänkte bli klar lite tidigare idag och hinna dra till gymmet :)
 
Puss och kram
Elin ♥
 
 

Julkänslan har hittat till Skåne

Lundalivet Permalink0
Så skön och lugn denna veckan varit ändå. Har varit i skolan och skrivit på min uppsats, känner att jag kommit igång med den ordentligt nu så det är jätteskönt! Hoppas att jag nästan hinner klart med den innan jul så jag får känna att jag är lite ledig också när jag är hemma.
 
Igår hade jag och Johan The Hobbit-maraton, först såg vi den första filmen hemma hos honom, sen gick vi direkt till bion och såg den senaste. Jag hade inte sett någon av dem och det var riktigt mysiga filmer! Lite som att titta på en lång spännande saga. Och med det slutet kommer garanterat en film till! Mysigt.
 
Annars är allt ganska lugnt just nu, och jag bara njuter av att se Lund bäddas in i en fin julatmosfär med ljus längs alla gator, granar på torgen och små julbodar. Och på Stortorget står den finaste gran jag sett, som lyser upp vintermörkret. Man blir helt lycklig varje gång man går förbi den.
Nu är det verkligen inte långt kvar och det ska bli så skönt att komma hem och vara hemma ett tag. Ladda upp för termin två som börjar 16e januari. Sen åker jag upp till Stockholm över nyår och hänger med Johan och hans familj vilket verkligen ska bli jättekul!
 
Nu ska vi kolla på Sunes jul, en av de roligaste julkalendrarna som gjorts, och dekorera lite pepparkakor!
Julmys på hög nivå.
 
Puss och kram
 
Elin ♥
 
Fin-granen ♥
Till top