Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Dan före dan före dopparedan

Göteborg, Lundalivet Permalink0
Har precis sagt hejdå till Johan och vi har hoppat på var sitt tåg åt motsatt håll. Nu är jag påväg hem till Göteborg för att fira jul med hela tjocka släkten! Ska bli skönt att komma hem lite, men vi gick i princip på jullov redan i torsdags då det inte blivit mycket plugg gjort alls sen dess. Har bara blivit massa julmys och caféhäng. 
Igår var våran lilla smyg-julafton, och jag blev väckt tidigt och överraskad med finfrukost på Grand hotel! Det fanns hur mycket god mat som helst och vi bara satt och åt och pratade i två timmar. Så mysigt! 
Senare hann vi också med att glasera pepparkakor, byta julklappar och dricka glögg. Såhär såg det ut:Just det ja, vi hade en helt galet bra kväll i torsdags! Var hemma hos julle först, fixade oss och fixade mojitos, sedan drog vi till Elin och förfestade lite mer. Sen drog vi till Lunds och dansade loss med de andra blivande faddrarna i grupp 1 och grupp 4. (Jag har blivit fadder nästa termin förresten!!! SÅ GLAD.) Ser fram emot faddertiden så sjukt mycket! Den 15e januari kommer de, våra nykläckta små novischer!

De kommer få några galna faddrar hehe.

Det finns så mycket att se fram emot nästa termin att jag kommer åka tillbaka till Lund med ett leende på läpparna.
GOD JUL! ❤

Elin ❤
Till top