Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

I en tid av stress och fest

Faddertiden, Festligheter, Lundalivet Permalink0
Sitter på ett rättsfallsseminarium som aldrig tar slut... Tre timmar med fyra rättsfall och en påtagligt uttråkad klass.
Är lite lagom trött i huvudet efter sittningen igår på Lunds nation. Det var riktigt roligt att gå på novisch-sittning som fadder, och jag tror att alla hade en skitrolig kväll! Det hade vi faddrar i alla fall, och mellanfesten i ett korridorkök på malmö nation samt eftersläppet på penthouse på Lunds sen var grymt som vanligt! 
 
Just nu är det så sjuuukt mycket som händer, (mer än vanligt, haha.) Efter resan till fjällen ligger jag just nu 600 sköna sidor efter i böckerna, fadderuppdragen tar upp all min kvälls- (och natt) tid och jag har t ex inte ens hunnit tvätta på flera veckor. (Tur att man har en snäll kille som slänger med lite av ens kläder i sin tvätt ♥)
 
Hur som helst så är det fortsatt "fullt ös - medvetslös" här i Lund, i alla fall fram till novischfesten nästa fredag. Och eftersom jag ligger så mycket efter kommer jag behöva spendera varenda helg framöver i tysta lässalen, vilket inte direkt känns jättelockande, men nog så nödvändigt. 
 
Nu har jag inte tid att blogga mer, måste som sagt dyka ner i böckerna! Ikväll är det dessutom sista fadderkvällen, så efter skolan är det bara hem och byta om till den ooooo-så sunkiga faddertröjan (som aldrig blivit tvättad....) och sen ut igen senare ikväll på schlagerkväll på Helsingkronas nation!
 
Ha d gött /Glenn
 
Elin ♥ 
 
Goa faddar från grupp 6 och 5 ♥
 
Öl är najs 
 
Öl är gott 
 
Livet är en fest
 
 
P.S. Bloggar just nu från min nya Mac book pro! Tack mamma och pappa! ♥
 
 

Det kan vara trevligt att fastna i Härjedalen

Helgäventyr Permalink0
Istället för en busstur till Östersund och nattåget hem igår natt satt vi fast i lägenheten i Tänndalen. Vi hade bokat nattåget hem vid 17.30 igår, enda problemet var bara att bussen var framme i östersund 20.30... Perfekt. Det var bara att avboka biljetterna, boka nya, beställa taxi till kl 05.30 imorse och stanna i Tänndalen en dag till. 
Vilket inte var helt fel, skulle det visa sig. Vi hann både med en lunch med mamma och roger, som kom upp igår och ska stanna denna veckan, och sen en jättemysig middag på Skilodgen på kvällen. 
Så imorse gick vi upp vid fem, och nu sitter vi på tåget till sthlm där vi ska byta tåg till Lund. Missar en dag till i skolan, men så kan det gå. 
Det har hur som helst varit en toppenvecka! Vi har haft fint väder i princip hela tiden, varit nästan själva i backen fram tills i fredags och bara haft det mysigt. På kvällarna har vi lagat mat, kollat på alla säsonger av Solsidan och bara slappat. Riktigt nice! 

Nu väntar en massa massa nya böcker på mig när jag kommer hem till Lund. Bara att ta sig i kragen och sätta tänderna i en ny termin! Det återstår att se hur det går..!

Puss och kram

Elin ❤ 


Johan på fjället!


Utsikten från toppen


Glad tjej påväg ner i backen


Soffmiddag framför brasan

Första dagen i backen

Helgäventyr Permalink0
Sitter i soffan och kollar på Beck, mätt efter massa god tacos, och trött efter en dag i backen. Vi vaknade upp imorse till strålande sol över fjället, gick och fixade liftkort och skidor och sen var det bara att börja åka. Vi var nästan helt själva i backen, och dagen bjöd på riktigt nice åkning! 
Denna veckan kommer nog bli riktigt härlig! 

Puss och kram 

Elin ❤

Till top