Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Det kan vara trevligt att fastna i Härjedalen

Helgäventyr Permalink0
Istället för en busstur till Östersund och nattåget hem igår natt satt vi fast i lägenheten i Tänndalen. Vi hade bokat nattåget hem vid 17.30 igår, enda problemet var bara att bussen var framme i östersund 20.30... Perfekt. Det var bara att avboka biljetterna, boka nya, beställa taxi till kl 05.30 imorse och stanna i Tänndalen en dag till. 
Vilket inte var helt fel, skulle det visa sig. Vi hann både med en lunch med mamma och roger, som kom upp igår och ska stanna denna veckan, och sen en jättemysig middag på Skilodgen på kvällen. 
Så imorse gick vi upp vid fem, och nu sitter vi på tåget till sthlm där vi ska byta tåg till Lund. Missar en dag till i skolan, men så kan det gå. 
Det har hur som helst varit en toppenvecka! Vi har haft fint väder i princip hela tiden, varit nästan själva i backen fram tills i fredags och bara haft det mysigt. På kvällarna har vi lagat mat, kollat på alla säsonger av Solsidan och bara slappat. Riktigt nice! 

Nu väntar en massa massa nya böcker på mig när jag kommer hem till Lund. Bara att ta sig i kragen och sätta tänderna i en ny termin! Det återstår att se hur det går..!

Puss och kram

Elin ❤ 


Johan på fjället!


Utsikten från toppen


Glad tjej påväg ner i backen


Soffmiddag framför brasan

Till top