Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Snart tillbaka till verkligheten

Festligheter, Göteborg Permalink0
Ojoj nu var det länge sen jag bloggade! Har varit ledig-ledig ett tag, vilket har varit otroligt skönt. Firade jul med hela min familj och släkt hos först min pappa med obligatorisk uppesittarkväll den 23e, och sen hos både min faster och min moster på julafton. Mysigt som vanligt, massor med mat, barn, och klappar. I mellandagarna tog jag det lugnt, bara umgicks med vänner och familj, och igår kom jag hem från Stockholm där jag varit hos Johan och firat nyår! Jättemysigt att vara hemma hos honom och hans familj. Vi var inne i stan och turistade lite, gick på skogspromenad med hans hund och bara hade det gött hela veckan. På nyår var vi på middag med alla hans killkompisar och åt massa god mat och hade jättetrevligt.
 Nu imorgon åker jag tillbaka till Lund, och det ska bli riktigt skönt att komma hem. Få träffa mina vänner igen och börja en ny termin, som faddrar denna gången!

Puss och kram

Elin ❤ Till top