Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

November försvann i en grå dimma

Göteborg, Lundalivet, Personligt, Termin 3 Permalink0
Har det redan gått 3 veckor sen jag skrev ett inlägg på bloggen?! Herregud jag har inte ens märkt att hela november snart är förbi.
Reality check: en vecka kvar till duggan.
Kunskapsnivå: summeras perfekt av Caroline 6 år. 

 
I helgen var jag förövrigt hemma i GBG på blixtvisit för det traditionsenliga pepparkaksbaket med familjen. Det var som vanligt kaosartat och väldigt roligt, precis som det ska vara. Vi bakade slut på flera kilo deg till de olidligt skrapiga och tortyrliknande tonerna av julmusik på kassettband från morfars högtalare, anno 1972.

 
Annars händer det inte så mycket bloggbart i mitt liv just nu. Allt är grått och mörkt, skolan är otroligt tråkig och oinspirerande för tillfället och man bara glider runt i någon slags dimmig vardag. Just nu ser jag fram emot julen, när allting blir lite mer mysigt än grått och man kan komma undan med att julfika alldeles för ofta. (Kan man ens julfika för ofta?) 
 
Puss och kram 
Elin ♡ 

När saker och ting inte blir som man tänkt sig

Lundalivet Permalink0
Jag hade så fina planer för den här helgen. Så bra och uttänkta planer. Jag skulle hinna träna, tvätta, plugga och äta massa god mat... Sen i verkligheten går ju saker oftast inte som man tänkt sig. Istället för att vakna pigg och utvilad på lördagsmorgonen, redo för en produktiv dag, vaknade jag klockan halv 7 kallsvettig och fruktansvärt illamående. Så mina produktiva planer krossades rätt snabbt och jag spenderade hela förmiddagen liggandes på golvet i badrummet, och med huvudet i toaletten... Kroppen straffade mig alltså rätt hårt för något jag åt på fredagskvällen. Efter vad som kändes som en EVIGHET (ca 5 timmar) så började jag äntligen må bättre, och mådde ännu bättre när världens snällaste Lollo kom med en påse mat till mig senare på kvällen! Så det blev inget plugg, tvätt eller träning alls igår. Idag mådde jag såklart mycket bättre när jag vaknade och har hunnit läsa en del, men kände mig inte stark nog att träna och alla tvättider var fullbokade, haha.
Jaja, c'est la vie.
Ny vecka imorgon och dags att ta tag i både plugg och träning. (Och förhoppningsvis få tag i en tvättid)
 
Puss och kram 
Elin ♡

 
 
Till top