Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

2 veckor i paradiset

Personligt Permalink1
Befinner mig sedan två veckor på västkustens pärla i vårt sommarhus. Detta är sommar för mig. Även om det regnar eller blåser storm som det gjort nu i två dagar, så är det ändå här som jag känner att det blir sommar på riktigt. Här lever man verkligen för dagen utan måsten och det finns absolut inget mer att göra än att ligga vid havet och sola och bada, läsa en bok, kolla på morden i midsummer eller klippa gräset. Hjärnan går liksom ner i sommarslappläge här och det känns så underbart. 
 
Planerandet och mailandet inför höstfesten har förresten börjat redan nu i sommar, och det känns jättespännande att se vad vi kan åstadkomma i höst! Och lite nervöst faktiskt, alla förväntar sig en storslagen fest och allt måste klaffa med körschema och servering... Håller er uppdaterade om hur denna cirkus slutar, haha.
 
Nu är det snart dags för en kopp te och klassisk sommarmys-tv, ja ni gissade rätt, det är såklart hög tid att ta död på ännu lite folk i den redan glesbefolkade engelska byn. 
 
Hoppas ni har en underbar sommar och får chans att vila upp er inför hösten. 
Puss och kram, Elin ♥
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - OLIVIA | 17,7 årig tjej i medievärlden:

Ge mig sommar!

Till top