Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Come back

Faddertiden, Festligheter, Helgäventyr, Lundalivet, Termin 2 Permalink0
Hej finisar!
Bloggen har fått stå tillbaka lite för mitt tentaplugg de senaste veckorna, ber om ursäkt för detta!
Efter fjällen hade jag underskattat början på termin 2 något... Plötsligt låg jag 750 sidor efter med bara två veckor kvar till hemtentan i avtalsrätt. Stress. Men nu igår hade vi hemtenta, och tentasittining på kvällen på Malmö nation. Tentan kändes helt ok, och det räcker bara att bli godkänd så det tror jag nog att jag klarar. 
Nu börjar vi på särskild avtalsrätt idag, och plugget fortsätter i samma takt hela terminen. 
 
Denna våren kommer verkligen bli något alldeles extra! Det är nämligen dags för Lundakarneval! Det inträffar bara var fjärde år, och trycket på att få engagera sig och jobba under karnevalen är otroligt stort. Därför sitter man och köar i 10 timmar utanför Af-borgen från 2.30-12.00, vilket vi också gjorde i helgen. Det pissregnade i tre timmar, det var svinkallt och alla från juridiska föreningen satt tillsammans under en stor pressenning, drack öl och försökte hålla värmen uppe. När vi tillslut kom in på Af-borgen var det ett par tappra krigare i temo-byxor som fick plats på Karnevejen, (Sveriges största sittning) och fick jobbarplats på karnevalen!
Nu hoppas vi att det är värt det också, om inte annat får vi komma in gratis på hela karnevalen.
 
Nu väntar en till timme avtalsrätt, där föreläsaren pratar den grövska skånska jag hört (förutom du då Elli) och jag har svårt att hålla mig för skratt... :)
 
Slänger in lite bilder från avslutningen på faddertiden, faddersittningen och novischfesten, tack för en grym tid fadderkompisar och novischer! ♥
 
Och glad alla hjärtans dag kompisar!
 
Puss och kram
 
Elin ♥
 
Bästa grupp 6 faddrar! 
 
Dom gillar öl!
 
 
Kalla och trötta, men glada ändå! 03.30 i kön
 
Söta kompisar som sover i kön
Till top