Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Någonstans i norrland

Helgäventyr Permalink0
Sitter just nu på östersunds central med Johan, klockan är lite efter åtta, och vi har varit uppe sen 05.10.
Det har varit mycket drag de seanste dagarna, och någonstans har vi också hunnit packa och fixa allt inför vår skidsemester, fattar knappt själv hur det gått till!
 
I torsdags var nästan alla faddrar samt några tappra novischer på malmö nation och festade loss. En riktigt bra kväll som började med grym förfest i korridorköket på parentesen med tre av mina fadder-kompisar och några av våra gamla faddar, dvs Johans kompisar.
 
Och i fredags var det så dags för den första riktiga fadderkvällen! Vi mötte upp våra små nollor i Lundagård med partyhattar och sjukt taggade faddrar. Kvällen spenderades hemma hos Lollo där vi körde lite lekar, drack bål, och hittade på utklädnad till uppdragslekarna dagen efter. Temat var "högtider" och då tänkte novischerna: midsommar är en högtid --> man dricker snaps --> skåne akvavit --> i skåne finns det många bönder, alltså är vi bönder! Vi faddrar tyckte det var en utmärkt idé och vi klädde ut oss till kor och grisar igår för att smälta in.
Sedan drog vi ut på göteborgs, och jag hoppas novischerna hade en toppenkväll, för det hade vi i alla fall!
 
Det var alltså bara att sätta klockan på 09.15 igår för att hinna möta upp novischerna och fixa iordning deras outfits. Sen gick vi runt i hela Lund i typ 4 timmar mellan olika nationer och kända platser för att träffa olika representanter för Juridiska Föreningen, olika utskott och göra uppdrag för att samla så mycket poäng som möjligt. Detta inkluderade bland annat en familjepizza och lite hångel mellan en novisch och en medlem i ett utskott..... Så rolig dag och jag är helt hes!
 
Nu måste vi dra till bussen!
 
Puss och kram
 
Elin
Till top