Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Novischerna har anlänt, faddertiden drar igång på allvar!!!

Faddertiden, Festligheter, Lundalivet, Termin 1 Permalink0
TAGGA TAGGA TAGGA!!!
Jag är så hög på koffein och socker just nu. Sitter här i tysta (I MIN FADDERTRÖJA MED GULDTRYCK!!!) och har precis skrivit klart min opponering, det sista jag kommer göra på termin 1. Är så sjukt glad att jag klarat mig igenom min första termin som juriststudent!
 
Idag har också varit min första dag som fadder. Innan har vi ju haft kick-off och härjat nere på en gård i Skanör, en sjukt lyckad helg med alla sköna människor! Men nu börjar faddertiden på allvar. Det ska bli såååå kul att hänga med det här gänget i en månad framöver, och jag känner redan nu att våran klass kommit närmare varandra bara på några dagar!
 
Dagen började med att vi stod och visade ca 170 vilsna novischer vägen upp till JF, där det sedan bjöds på fika och fadder-mingel då vi tog pulsen lite på de nya juristerna. Ikväll är det första utgången, och tagg-nivån bland faddarna är inte nådig! Känner att det kommer bli en kväll att minnas... Eller inte ;)
 
Sedan rullar veckan vidare med utgång både torsdag och fredag, fadderkväll, uppdragslekar på lördag och hela köret en gång till! Herrejesus vad kul vi kommer ha!
 
Ska försöka uppdatera så ofta jag kan denna veckan.
Nu: Hem och äta och duscha och ladda inför ikväll.
 
TAGGA TAGGA TAGGA!!!
 
Puss och kram
 
Elin ♥
 
 
Till top