Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Tour de chambre och tour de Skåne

Festligheter, Helgäventyr, Lundalivet Permalink0
Grymt skönt med en helt pluggfri helg! Inte för att jag egentligen hade tid med det, men med tanke på hur mycket vi pluggat de senaste månaderna tycker jag ändå en paus i plugget var välförtjänt.

"Helgen" inleddes redan i torsdags när det var dags för födelsedagsfest hos Jelena. Det var riktigt mysigt, roligt och tårtigt precis som utlovat! Den tjejen är grym på att baka tårtor, ska kidnappa henne när jag ska ha inflyttningsfest! Kvällen slutade, som så många gånger förut, på malmö nation där det blev kaos och riktigt mycket dans, som vanligt. En riktigt rolig kväll med andra ord! 
 
På fredagen var planen att studsa upp ur sängen och gå till skolan, men dagsformen efter kvällen på malmös satte rätt snabbt stopp för det. Men vi drog till buttericks istället och hann fixa lite grejer inför kvällens tour de chambre på B2. För er som inte vet vad detta till synes krångliga begrepp innebär, är det en slags korridorsfest där man går ihop två och två för att i sitt rum skapa ett tema med tillhörande lek och drink. Sen går alla i korridoren runt till de olika rummen i tur och ordning för att leka och såklart, dricka massa konstiga alkoholhaltiga blandningar. 
Jag och Johan hade (inte så oväntat) 70-tals tema och bjöd på kir samtidigt som gästerna skulle spela norsk karaoke och bokstavera ord med rumpan. En grym kväll som slutade lite tidigare än torsdagen då vi var en aning slitna, haha. 
 
I lördags var det dags för hockey! Johans yngsta bror skulle spela två matcher i skåne denna helgen så vi hängde med hans föräldrar både lördag och söndag. Det var riktigt mysigt och vi blev bjudna på så mycket god och lyxig mat som en student bara kan drömma om! Dessutom åkte vi och storhandlade och de köpte massa pasta, couscous och sånt för säkert 2-3 månader framöver till oss, supersnällt! 
 
Så nu är det alltså måndag igen, och jag sitter på ännu ett trött rättsfallsseminarium. Denna veckan går förresten flyttlasset till Ulrikedal! Mer om det i veckan. 

Puss och kram ♥
 
Elin 
Norsk kakaoke = sjung med och få de andra i laget att fatta vilken låt du lyssnar på. (Självklart bara 70-talsmusik!)
 
 
Skönt gäng på parran
 
Hello!
 
 
Hockey i Malmö, hockey i Ängelholm
 
Till top