Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Avslut och omstart

Festligheter, Göteborg, Lundalivet Permalink0
Sitter på exakt samma ställe som när jag uppdaterade sist i somras, på jobbet hemma i Göteborg. 
Inser att det var månader sen jag bloggade och undrar vart denna hösten tagit vägen. 
Så mycket har hänt och så mycket finns att se fram emot under det nya året! 
 
För mina trognaste bloggläsare kommer här en snabbversion på allt ni missat under hösten:
Hösten inleddes med ett insensivt planerande av höstfesten, när min tid som clubmästare i Juridiska Föreningen började på allvar. Diverse stressmoment angående antal inbjudna, dekor, ljud & ljus, alkohol, inbjudningar, bordsplacering(!), logistik, mat, och allt annat som kan gå fel på en fest med nästan 500 deltagare tog upp det mesta av min tid. 
Själva dagen höstfesten var den stressigaste jag varit med om i hela mitt liv, med en puls på 180 och svettig som en gris sprang jag runt i panik i träningskläder när de första gästerna anlände, iklädda frack. Resten av kvällen fortlöpte ändå förhållandevis smidigt, (tack vare grymma jobbare och grymma festmästare) men såklart med mindre katastrofer som sig bör.
Efter denna urladdning av episka proportioner festade vi i festmästeriet med hela jobbarlaget från det att solen gick upp, inpå nästa dag och kväll, medan min klass skrev höstens första tenta i en annan del av Lund. 
Nästa del av hösten hade sedan börjat, med straffrätt som huvudämne. Den kurs som jag längtat i 2 år efter att få läsa. Det visade sig att lektionerna hålls av lärare med scarf, backslick över flint, gubbkeps i gränsliga mönster, power-points med mat och motorcyklar, frågesport i pauserna, en förkärlek för torra skämt, och med vissa svårigheter att göra sig förstådda. Behöver jag säga att jag älskar den här kursen?
Hösten har även inkluderat tre resor till Köpenhamn, två baler, en halvvägssittning (fest för att fira att vi är klara med halva juristprogrammet), en födelsedag, en stor pumpa, en nollning av nykomna stackare, en kväll i baren på JF utklädd till Jasmine, en praktikvecka på Åklagarmyndigheten, två julfester, och såklart så otroligt mycket grymt sällskap.  
En bättre studenthöst i Lund helt enkelt! 
 
Bildbomb från hösten i kronologisk ordning:
 
Bästa festmästeriet ♥︎

Glada lekledare :)
 
Den efterlängtade höstfesten - med tema höstromans!
 
Vi hade rosenblads-kanoner efter middagen, då blev det såhär fint!
 
Slagna kämpar efter att ha jobbat på festen i över ett dygn
 
Nästa dag (!) var vi på G igen!
 
Dags för bal nr. 1
 
Halva jurister! 
 
En av de bästa vännerna man kan ha :) 
 
Julfest nr. 2 
 
Festmästeriet inför bal nr. 2
 
Och, den bästa killen i världen. 
 
 
Nu väntar en spännande vårtermin med massa kul att se fram emot, och även fler äventyr att följa med mig på i höst... Mer om det snart!
 
Puss och kram och god jul ♥︎ 
Till top