Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Slutspurt

Festligheter, Lundalivet, Studier, Termin 4 Permalink0
Sittningen i torsdags var hur kul som helst. Det blev en riktigt rolig kväll på malmö nation. Festmästeriet var utklädda till grisar av någon oklar anledning (grisigaste utskottet) och vi hade även övat in ett litet spex under förfesten som jag i alla fall tror blev kul, haha. Mycket sånger och röj under sittningen blev det som vanligt med JF, och en del grisar som åt med hela ansiktet och trynet... Inga namn nämnda!
 
Såhär snygga var jag och Elli, (hon var utklädd till fjortis, inte gris).
Bullarna på mitt huvud ska förresten föreställa öron... Eh, ja. 
 
 
 
Nu är det bara drygt en vecka kvar till sommarlovet. Så fruktansvärt skönt. Ändå känns det som en liten uppförsbacke kvar, jag måste ju få klart min uppsats. Jag antar att de flesta redan är klara, men jag sätter mig inte ner och skriver något riktigt bra innan jag känner pressen att göra det. Min slutuppsats i geografi på gymnasiet skrev jag klart natten innan jag skulle flyga till Thailand, och den blev faktiskt riktigt bra. 
Även om denna bör hålla högre kvalitet känner jag mig förhållandevis lugn då jag (tror) att jag vet vad jag skriva, jag måste bara sätta mig ner och göra det. Vilket jag borde ta tag i nu. 
 
Puss och kram
Elin ♥
 
P.S:
                                                 
 
 
 
 
Till top