Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

I en tid av stress och fest

Faddertiden, Festligheter, Lundalivet Permalink0
Sitter på ett rättsfallsseminarium som aldrig tar slut... Tre timmar med fyra rättsfall och en påtagligt uttråkad klass.
Är lite lagom trött i huvudet efter sittningen igår på Lunds nation. Det var riktigt roligt att gå på novisch-sittning som fadder, och jag tror att alla hade en skitrolig kväll! Det hade vi faddrar i alla fall, och mellanfesten i ett korridorkök på malmö nation samt eftersläppet på penthouse på Lunds sen var grymt som vanligt! 
 
Just nu är det så sjuuukt mycket som händer, (mer än vanligt, haha.) Efter resan till fjällen ligger jag just nu 600 sköna sidor efter i böckerna, fadderuppdragen tar upp all min kvälls- (och natt) tid och jag har t ex inte ens hunnit tvätta på flera veckor. (Tur att man har en snäll kille som slänger med lite av ens kläder i sin tvätt ♥)
 
Hur som helst så är det fortsatt "fullt ös - medvetslös" här i Lund, i alla fall fram till novischfesten nästa fredag. Och eftersom jag ligger så mycket efter kommer jag behöva spendera varenda helg framöver i tysta lässalen, vilket inte direkt känns jättelockande, men nog så nödvändigt. 
 
Nu har jag inte tid att blogga mer, måste som sagt dyka ner i böckerna! Ikväll är det dessutom sista fadderkvällen, så efter skolan är det bara hem och byta om till den ooooo-så sunkiga faddertröjan (som aldrig blivit tvättad....) och sen ut igen senare ikväll på schlagerkväll på Helsingkronas nation!
 
Ha d gött /Glenn
 
Elin ♥ 
 
Goa faddar från grupp 6 och 5 ♥
 
Öl är najs 
 
Öl är gott 
 
Livet är en fest
 
 
P.S. Bloggar just nu från min nya Mac book pro! Tack mamma och pappa! ♥
 
 
Till top