Lost in Skåneland

Juriststudent. Festmästare. Badkars-filosof. Motvillig kaffedrickare. Obotlig realist. Frankofil. Miljöaktivist. Partypingla. Lost in Skåneland.

Kom juni

Elin filosoferar, Göteborg, Lundalivet Permalink0
Nästa vecka ska det tydligen vara juni... Man undrar ju lite vad som hände med våren? Den var på så god väg ett tag där, det såg riktigt lovande ut. Just nu regnar det och temperaturen har helt fastnat på 12 grader de senaste veckorna. Det är samma väder varje dag. Om jag inte hade en kalender hade jag gissat på att det snart var oktober. Nu får vädret skärpa sig, jag vill ha parkhäng i botan, picknick i stadsparken, sena kvällar i shorts, kaffe på uteserveringar i solglasögon, strålande sol från en klarblå himmel - ge mig sommar!
 
Längtar extra mycket när jag ser bilder från Håkan och mitt sommarställe förra sommaren...
 
 
 
 
 
Puss och kram 
Elin ♥

Slutspurt

Festligheter, Lundalivet, Studier, Termin 4 Permalink0
Sittningen i torsdags var hur kul som helst. Det blev en riktigt rolig kväll på malmö nation. Festmästeriet var utklädda till grisar av någon oklar anledning (grisigaste utskottet) och vi hade även övat in ett litet spex under förfesten som jag i alla fall tror blev kul, haha. Mycket sånger och röj under sittningen blev det som vanligt med JF, och en del grisar som åt med hela ansiktet och trynet... Inga namn nämnda!
 
Såhär snygga var jag och Elli, (hon var utklädd till fjortis, inte gris).
Bullarna på mitt huvud ska förresten föreställa öron... Eh, ja. 
 
 
 
Nu är det bara drygt en vecka kvar till sommarlovet. Så fruktansvärt skönt. Ändå känns det som en liten uppförsbacke kvar, jag måste ju få klart min uppsats. Jag antar att de flesta redan är klara, men jag sätter mig inte ner och skriver något riktigt bra innan jag känner pressen att göra det. Min slutuppsats i geografi på gymnasiet skrev jag klart natten innan jag skulle flyga till Thailand, och den blev faktiskt riktigt bra. 
Även om denna bör hålla högre kvalitet känner jag mig förhållandevis lugn då jag (tror) att jag vet vad jag skriva, jag måste bara sätta mig ner och göra det. Vilket jag borde ta tag i nu. 
 
Puss och kram
Elin ♥
 
P.S:
                                                 
 
 
 
 

Jag bor på ett café

Lundalivet, Studier, Termin 4 Permalink0
Att skriva en uppsats kan vara väldigt slappt har jag märkt.
Man tänker saker som "varför gå upp redan klockan 7? jag kan ligga kvar lite till", och "jag kan ju skriva lite var som helst, jag går och tar en kaffe.", samt ännu värre, "jag kan ta det lite lugnt idag, så börjar jag verkligen skriva imorgon!".
Detta har för min del slutat med att jag varje dag den senaste veckan drällt in på Espressohouse vid 11-tiden, och sedan slö-skrivit och letat lite information till 5-tiden, självklart med en lite för lång lunchpaus inräknat. Mitt "mañana mañana"-tänk är ytterst illavarslande eftersom min uppsats ska vara inlämnad om mindre än en vecka. Dags att ta tag i mig själv. Men det är väldigt svårt att motivera (tvinga) sig själv att plugga nu när det bara är två ynka veckor kvar till det ljuva sommmarlovet. 
 
Förhoppningsvis kommer även en av mina bästa vänner ner och hälsar på mig några dagar precis efter uppsatsen är inlämnad och jag (nästan) är helt ledig, längtar! 
 
Nej nu ska jag plugga slut på mina sista 10% batteri på datorn. 
 
Puss och kram
Elin ♥
 
 
Till top